Regiobank de bank bij u in de buurt!

Regiobank

Het logo van RegioBank staat symbool voor onze persoonlijke dienstverlening. Elke klant heeft andere wensen en behoeften en wij vinden dat u recht heeft op een persoonlijke, dus op u afgestemde en servicegerichte dienstverlening.

RegioBank is voor vele klanten intussen een vertrouwd adres voor alle bankzaken. Van een betaalrekening tot een lening en van een spaarrekening tot een hypotheek. U kunt bij RegioBank terecht voor een breed scala aan financiële diensten. Op de website van RegioBank vindt u er alles over.

Regiobank

Regiobank

Wij zijn RegioBank

Wij zijn dichtbij en betrokken

sparenRegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt. U wordt geholpen door een lokale Zelfstandig Adviseur. Die weet wie u bent en wat er speelt in uw omgeving. We nemen de tijd voor u. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we u echt advies op maat geven.

Alles onder één dak

U kunt bij ons terecht voor betalen, sparen en uw hypotheek. Zowel voor uzelf als uw bedrijf. En u regelt het zoals u dat wilt. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiel Bankieren app.

Begrijpelijke oplossingen voor betalen, sparen, alles

Wij brengen uw financiƫle vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat u goede keuzes maakt en een goed gevoel heeft over uw geldzaken. Daar staan wij voor.

Uw Regiobank is iedere werkdag geopend van 9.00-16.00

 

Deur Financiële Diensten 2015